air mata gembira?


alhamdulillah bersyukur sgt,,ade hikmah nye pjalan yg sukar telah sy lalui utk bkk portal iium nk cek result..


dulu sy selalu x phm knp org menangis kalo happy..susah sgt nk faham..
tp bila sy sendiri yg melaluinye sy dah faham knp kite menangis walaupun happy..

bersyukur dgn pemberian Allah..
sy rase act diri ni x layak sgt nk dpt ape yg Allah bg tu..tp bile kite selalu brdoa dan solat hajat memohon kpd Allah..dan Allah makbulkannye..terasa sgt kat hati ni,tu yg sampai menangis tu,rase mcm kite ni hina sbnrnye n x layak kalau tgk kpd dosa yg kite buat dpn Allah..
tp ALLAH tu MAHA PENGASIH,MAHA PENYAYANG DAN MAHA PEMURAH..walaupun kite byk buat dosa Allah sentiasa buka pintu taubat n rahmat NYA kat kite kan...
tp kite je x reti nk bersyukur..selalu langgar perintah Allah...
kite selalu lupakan Allah..tp Allah x pernah lupakan kita...
kdg2 kita lalai..tp Allah x pernah lalai n selalu perhatikan kite...
astaghfirullah ampunkan hamba MU ini...

alhamdulillah terima kasih ALLAH..

sy jgk nk bterima kasih kat kwn2 yg selalu menyumbangkan doa mereka kpd sy dan bersusah payah jd tutor sy,sy x taw mcm mn nk ckp tp terima kasih byk2..tanpa doa korg sape la sy..

nota kaki:mood sedih + happy =)
6 Responses
  1. roset Says:

    Alhamdulillah...
    tahniah hanaani...
    btul tu...Allah MAHA PEMURAH...
    kte harus slalu bersyukur dan jgn pnah lprkn ALLAh..
    setiap yg berlaku ade hikmah dsebaliknya...
    bguslah dye da berjaya...
    (^_^)


  2. hazarul Says:

    x nak sharing ke result nye? hehe..
    huhu.. er.. sy je x pernah mengalir kn air mata.. huhu..
    time x pass je la.. ati tu cam.. dup dap dup dap..
    huhu.. lame baru la terasa.. plik2..


  3. hanaani Says:

    roset:mekaseh btol tu,resultnye byase je tp syukur..hehe
    haz:hehe share tuk dri sndiri je kot
    xd la gmpak sgt rslt nye byase2,,sbb takot ad sbjek yg x pas
    btol2 tu la pasaan sy


  4. hazarul Says:

    tu la.. tgk member yg x pass kena repeat.. xleh byg kn prasaan dorg... huhu.. xpe.. brusaha.. sbb diploma bljr nye slow skit..
    tapi ssh.. :D
    staun lagi t0k diploma.. huhU~


  5. hanaani Says:

    btol tu..
    belaja mmg susa..kne la berusaha kan
    owh setaon lg ek


  6. roset Says:

    yup...blaja susa...
    dtentukn dgn 2 jam je.,..huhu...
    tp xpe...mnuntut ilmu itu sti ibadah...(^_^)
    hazarul gud luck...