tersalah pintu daa

kalau org tgk sy..mereka akn kp sy ni mcm xde pasaan..relax n cool je kononnye la..
belum knl lg sape sy ni..hoho sekali dah tergelabah 'terkamjat' deme..

disebabkan nama sy ni terlalu unik,dan kerana nama yg unik dan cantik ni la sy selalu terpisah dgn kwn2 kalau ade ape2 program,i am the first and always be the first huhu,kdg2 seronok kdg2 derita
mcm ari jumaat lepas ditakdirkan library skill sy hari tu tanpa ditemani kwn2,dan oleh disebabkan sy ni freshie di uia ni ehe..jd x brapa knl la sgt lokasi2 uia ni..
dgn terkejar n bpeluh2 dh ni sy menuju ke arah library..sesampai je kat library sy lost!
di manekah library skill dijalnkan..sekali sy ternampak seorg classmate yg x pernah sy tegur,terus sy tny beliau lokasi library skill,alamak rupanya beliau pon xtahu,kerana library skill beliau x sama dgn sy dan beliau mncdgkan sy supaya sy masuk ke dalam dan bertanya kpd petugas library..dgn bersungguh2 dan semangatnye sy menuju ke pintu library..tapi...erk knp pintu ni x bukak2..sy kedepan n kebelakang tetap xnk bukak (oleh krn ia adalah pintu auto)
aik xnk bukak jgk td tgk elok je org tu kuar dr pintu ni,rosak ke?aishh..
tetibe classmate sy td pgl sy.."sini la" sambil ketawa!
baru sy perasan rupenye pintu tu hanya pintu utk keluar shj..uwaaa!mama..maluu! rase mcm org bodoh je duk tunggu pintu tu bkk sob3
secara automatiknye sy terus brlari ke arah classmate sy td dan ketawa utk cover malu -_- dh la ramai org kat lua library td huk3..rase nk tuka universiti jek!!


nota kaki:sy dah x cool lg..T_T
bile dah gelabah mmg xdpt pk ape dah,bile dah gelabah sume mcm sampah huk3
1 Response
  1. mrconfius Says:

    Hehe...cmtu rupenye...ala apa yg tjadi semua dh ttulis...myb bkn awk sorg je yg tslp pntu...skurg2nye dpt gak awk cipta 1 kngan cmnie hehe...teruskn cool n relax..k..dont gelabah2 haha..(rojak ckt) :p