hadiah utk diri sendiri




currently listen t0 my music box yg x sberapa neh..
penat tol ary ni..lme x jmpe sahabat ku syamim..td jmpe la kjp kat mid..
syamim yg mmg da cntik tu mkin cntik lg..hehehe~

td mse jln2 sorg2 drop by la kjp kat kdai livin cabin tuh..yg byk2 hadiah
mmg suke msok kedai mcm tu..byk sgt perkakas2 yg cute2 hehh
tgk punye tgk ternmpk lah satu kotak kayu yg cute ni..(cute la kot)
mcm mnarik je..so belek2 la kotak tu rupe2 tu adalah music box!!
xtually da lme mengidamkan music box ni..sukee sgt tp fulusnye ngak ada..sbb slalu jumpe yg mahal2 tp cantik tu mmg la cantik..
lgpon xde sape yg sudi bg..ahahaha walala...
terpk la jgk nk beli ke tak..sbb rupe kotak ni x nmpk cam music box pon..sesuai la ngn harga dia..huhu(harga dirahsiakan)
masuk kua..masuk kua kedai tu at the end aku beli jgk..hee
rse mcm beli hadiah kat sumone lak sbb akak cashier tu bungkus lam kotak..ak pon senyum je la..padahal aku beli hadiah utk dri sendiri wuwuwu...
ape2 pon dpt jgk music box stelah sekian lmenye..(nnt ad duit nak beli yg mahal punye)wahahaha
4 Responses
  1. shy Says:

    hadiah untuk sy xde ke??...


  2. hanaani Says:

    haha
    kne bg sy dlu..hee xde la nnt
    bln 7 sy kasi hahah


  3. saye nak jugak... hehehee


  4. hanaani Says:

    haha kamu beli sndirik