home sweet home


oh yeah now i'm at my luvly hometown!
da lme da x tdo dlm bilik kesygn sy..kat umh x psg intenet so sy on9 kat cc je kebetulan tmn adk nk isi upu dy kan..
but the most important is i drove my car here without any help anymore oh yeaah
seronok+excited
sebakul terima kasih kpd nik n amal yg da byk tolong sy selama ni
tanpa korg sape la sy..kan2?

oh ye lupe lak nk update yg sy baru je lps mndaki broga hill ahd lepas,mmg best n ramai sgt..
nk naek ke puncak tu mmg susah jgk la,sbb trlalu rmai nye org..
smpai je ke puncak trus mkn bekalan kami,mcD haha..
kesian fareez yg bwk kotak mcD tu,punye susah la dy nk mndaki..tp xpe dy da dpt award staff of the month sbb sanggup tu deliver sampai ke puncak broga hahaha
tahniah kpd encik fareez kita..

nik pulak yg mmg x tdo mlm tu,ade ke dy naek broga tu sambil tido..hahah bole mu jln smbil tido..sampai ke puncak ape lg trus tdo la si nik tu..tido la nik..tido
len kali kali kte naek lg ek hehe..

blik dr broga ktorg trus tdo..nik xtawu la tdo smpai pkul bape kan..sy lak tdo 8 jam!haha teruk btol..tp pnt sgt kan..

tp gambar naek ke broga tu blum di upload lg huhu
dan gambr yg kat atas tu adalah ihsan dr incik gogle..
so x dpt kwn2 nk tgk kat cnie..nnt da upload i'Allah sy post kat blog sy ni ye..

nota kaki:sampai ari ni still sakit2 bdn penangan broga
5 Responses
  1. roset Says:

    tahniah...
    hehe...sensei....
    g broga x ajak...huhu...
    nnt nk pic eh...
    hehe...


  2. hazarul Says:

    agak nye sbb post ni la..
    da bleh drive sndri..
    mesti leh fly kn mlm2.. hak2..
    da de broadband.. tahniah..
    leh online sambil drive pula pasni.. :)


  3. hanaani Says:

    roset:hehe pic ade kat nik,nnt suh dy upload
    haz:yekot,sbb tu mcm konfiden je ecece hehe
    haha ad ke on9 smbil drive


  4. hazarul Says:

    uish.. xde la gune 3G kalau gps.. :P


  5. roset Says:

    owh...nnt suh nik upload eh...
    hehe...dye drive leklok eh....
    nanie kalu da on9 kne focus...hee...:P